Радиестезично махало - магазин: За махалото

За махалото

За махалото
Исторически погледнато, махалото е известено със способността си да намира вода, злато, масло и други минерали, но също така е било използвано в много случаи, включващи въпроси на живота и смъртта. Във Франция лекарите са използвали махалото, за да им помогне при диагностицирането им; използването на махалото официално се счита за наука, известна в цяла Европа като "Радиестезия". Много хора са използвали махалото за откриване на алергии и други заболявания и дори за точно определяне на пола и дата на раждане на неродените бебета (прогнозиране на бебешкия пол).

През цялата история хората са се обръщали към махалото, за да ги насочва, когато животът им е застрашен. При тежки обстоятелства по време на войната във Виетнам някои американски морски пехотинци се научили да използват махало за откриване на подземни мини и тунели. Историята представя многобройни разкази за успехите на махалото, включително и официални източници.
Махалото е просто инструмент, който се използва за проверка на това, което подсъзнанието вече знае. Самото махало е разширение на нашите вътрешни сетива, което създава визуално представяне на нашите вътрешни енергийни промени. Махалото усилва малките движения на мускулите, които са резултат от промените в финия енергиен поток през тялото. Да, всъщност ние правим движението на махалото, но на подсъзнателно ниво. Това е по-скоро малък рефлекс, който не може да се види с просто око. На подсъзнателно ниво знаем всичко за предишния ни живот и всичко, което настоящият и бъдещият ни живот ще ни поднесе. Само когато имаме достъп до подсъзнанието, можем да получим достъп до тази информация.

Контакт с нас

За връзка: