Радиестезично махало - магазин: Как да си изберем махало

Как да си изберем махало

Как да си изберем махало
Уважаеми клиенти добре е да следвате следните препоръки при избор на махало за да бъдете удовлетворени и самото махало да започне да Ви отговаря на въпросите. Когато човек реши да притежава махало това означава, че вече е готов да работи с този инструмент. Дългогодишния ни опит в езотеричен магазин Дария е, че човек се сдобива с махало след като интуитивно е усетил, че желае да притежава и работи с него. Основното правило при покупка на махало или каквото и да е гадателско средство е то да бъде избрано лично като всеки трябва да отдели време и да отиде до магазин където се предлагат професионални махала и там лично да направи своя избор тъй като всяко махало има своя енергия и индивидуално се свързва с бъдещия си собственик. Не един и два са случаите когато нашите клиенти идват за едно махало, а си тръгват с друго след като послушат интуицията си. Не забравяйте, че особено когато се избира махало от минерал интуицията на човек отлично знае какъв камък да избере и обикновено избира махало от минерал със символиката, от която всеки човек индивидуално има нужда.
Грешно е да се иска мнението на специалист при избор на махало защото никой не може да знае кое е добре за Вас това го знаете само Вие. Специалист би могъл да Ви даде единствено насоки за избор или да сподели с Вас личния си опит. Друго важно за избора на махало е големината му и тежестта му. Има хора, за които е много по – подходящо да притежават по – голямо, респективно по – тежко махало до като други отлично боравят с малки и леки махала. За да може човек да усети кое махало е подходящо за него той трябва да вземе махалото в ръце и сам да прецени тежестта му. Формата на махалото също играе роля при избора и затова в езотеричен магазин Дария се стремим винаги да имаме голям асортимент от различни махала за да можем да осигурим максимално богат избор на нашите клиенти.Всяко махало купено за подарък на друг човек носи в себе си заряд от енергията на купувача и пожеланието, с което е купено. Този избор също е много подходящ защото подаръка върви с любовта на човека който го подарява. За всякакви други въпроси заповядайте в езотеричен магазин Дария където с радост ще отговорим на въпросите Ви.

Контакт с нас

За връзка:

 • telephone телефон: +359 2 9815573
 • Адрес на магазина:

  гр. София - център, п.к. 1000, ул. Солунска 48, вход от ул. Цар Самуил.

  Дария 2001 ЕООД

  Работно време на магазина:

  - от понеделник до петък: 11:00-19:00 ч.
  - събота: 12:00-16:00

  Неделя: почивен ден.
  Карта
Начало | Контакт | За нас |
Приятели: | Езотеричен магазин Дария | Фън Шуй | Карти таро | Безплатно гадаене | Портал за езотерика |
© Дария 2001 ЕООД. Спецификациите и изображенията подлежат на промяна без предизвестие и могат да се различават от показаните