Съвети за работа с радиестезично махало

Начало » Съвети за работа с радиестезично махало

За махалото

  За махалото
За махалото Исторически погледнато, махалото е известено със способността си да намира вода, злато, масло и други минерали, но също така е било използвано в много случаи, включващи въпроси на живота и смъртта. Във Франция лекарите са използвали махалото, за да им помогне при диагностицирането им; използването на махалото официално се счита за наука, известна в цяла Европа като "Радиестезия". Много хора са използвали махалото за откриване на алергии и други заболявания и дори за точно определяне на пола и дата на раждане на неродените бебета (прогнозиране на бебешкия пол).

Работа с радиестезично махало съвети

  Работа с радиестезично махало съвети
Работа с радиестезично махало съвети Махалото представлява тежест закачена върху връвчица или синджирче. Може да бъде от метал, кристал, полускъпоценен камък, дори може да бъде пръстен.
Смята се, че посредством личния контакт с махалото т.е. поставяне на горния край на махалото между показалеца и палеца, то е в състояние да дава еднозначни отговори на питащия (този, който държи махалото) като ДА, НЕ, МОЖЕ БИ и т.н.

Как да си изберем махало

  Как да си изберем махало
Как да си изберем махало Уважаеми клиенти добре е да следвате следните препоръки при избор на махало за да бъдете удовлетворени и самото махало да започне да Ви отговаря на въпросите. Когато човек реши да притежава махало това означава, че вече е готов да работи с този инструмент.

Как да си направим радиестезично махало

  Как да си направим радиестезично махало
Как да си направим радиестезично махало Много хора искат да работят с махало, което те сами са си изработили. Това е добър вариант за махало тъй като в този случай се влива енергията на човека, които си го изработва също така се осъществява връзка с изработеното махало. Махалото може да се направи от всякакви материали. Не се препоръчва само употребата на алуминий и мед тъй като те са добри проводници и могат да дадат грешни показания. Много подходящи материали за махало са дървото, пластмасата, стъклото, кристали, минерали и разбира се всякакви метали различни от алуминий и мед. На практика махалото представлява тежест окачена на конец, копринена връв, синджир, корда или дори косъм от собствената Ви коса. След като изберете на какво желаете да окачите махалото трябва да изберете подходящ предмет за тежест или сами да си го изработите, изрежете или да използвате нещо готово като например малка макаричка, раковина, рибарска тежест или нещо стъклено, което може да се окачи. Формата и големината на махалото зависят от предпочитанията на всеки.

Махало за начинаещи

  Махало за начинаещи
Махало за начинаещи След като си изберете махало е добре да се научите да го ползвате. Тук ще разгледаме начина, по който махалото може да бъде използвано. Първоначално трябва да прецените дали да сте седнали или да сте прави. Когато решите да седнете е добре да подпрете лакътя на ръката, с която държите махалото на масата пред вас. Добре е също така да поставите възглавница под лакътя за да не се образуват вибрации от допита на лакътя с твърдостта на масата. След като сте се настанили удобно (прави или седнали) е време да се заемете с работата с махалото. Моля не кръстосвайте ръце и крака когато използвате махало защото заключвате енергията, която тече през Вас и махалото не е в състояние да отговаря.

Махалото - практическо ръководство

  Махалото - практическо ръководство
Махалото - практическо ръководство Махалото може да се възприема като следствие на интуицията, тъй като се използва за получаване на достъп до информация, която съществува на подсъзнателното ниво на вътрешното същество. Може да се каже, че укрепва или усилва интуицията, защото превръща тънкостите на интуицията в по-очевидна форма на физическо движение. Когато задавате въпроса на махалото, Вашата собствена интуиция е тази, която отговаря. Махалото просто ви позволява физически да видите какво интуицията вече знае. Като разширение на интуицията, махалото може да Ви даде информация от същите два източника като интуицията: от вашето подсъзнание; и от вашето напътствие, дух или ангел-пазител. Поради начина, по който работи, махалото може да отговори само на въпроси, които са формулирани така, че отговорът е "да" или "не".
Начало | Контакт | За нас |
Приятели: | Езотеричен магазин Дария | Фън Шуй | Карти таро | Безплатно гадаене | Портал за езотерика |
© Дария 2001 ЕООД. Спецификациите и изображенията подлежат на промяна без предизвестие и могат да се различават от показаните